FAQ

Kan ik lid worden van CMAlliance.NL?

  • Nee, maar je kunt wel donateur worden zodat het voor ons mogelijk is om nieuwe kerken te starten, bestaande gemeenten te revitaliseren en retraites te organiseren.
  • Verder kun je op allerlei manieren betrokken raken waar wij ons toe geroepen voelen. Meer informatie hierover? Kijk op de infopagina van onze site.

Ik wil graag van Jezus mijn “way of life” maken, maar weet niet hoe dat aan te pakken.

  • Met wie zou ik daar eens over kunnen praten? 
  • Heb je goede voorbeelden?
    • Lees de biografie van Albert Simpson door als je wilt weten waar we vandaan komen als beweging en hoe we van Jezus onze “way of life” maken.

Ik geloof, maar merk dat ik er in de praktijk de tijd niet voor vrij kan maken om hier aandacht aan te geven. Hoe pak ik zoiets aan?

• Geregeld organiseren we retraites over “Deeper life in Christ”. Je bent van harte welkom!

Waar kan ik in het buitenland een CAMA gemeente vinden?

• https://awf.world/familythatunites/

Hoe is jullie verbondenheid met CAMA zending?

We zijn onderdeel van  één en dezelfde wereldwijde beweging waarin CAMA zending zich bezig houdt met zending “ver weg” en CAMA NL zich richt op Nederland.

Ik wil een pioniersplek starten, kunnen jullie daarbij helpen?

Vanzelfsprekend! Heel graag komen wij met jou in contact en helpen we je verder. Stuur een mail met daarin je motivatie en plan naar: secretaris@cmalliance.nl

Doen jullie ook aan de Heilige Geest?

We geloven voluit in de drie-eenheid van God. Wat betreft de werking en gaven van de Geest gaat CAMA wereldwijd uit van het principe “verwachting zonder agenda”. Wat zoveel wil zeggen als, dat we ons in geloof uitstrekken naar wat God in Zijn genade wil geven maar dat Hij de agenda bepaalt.


Heb je een andere vraag? Vul onderstaand formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk antwoord.